Så får du besökare från Twitter

by Pierre on 30 juni 2009

Så får du besökare från Twitter

Så får du besökare från Twitter

Fick ett bra tips från en polare idag om hur man kan använda Twitter för att få mer besökare till sajten. Jag har ofta haft problem med vad jag ska twittra om för min sajter. Min polare driver sajten recordjunkie.com, som presenterar skivbutiker(mest inriktad på de som säljer vinylskivor) i världen.

Tipset består i att han prenumerar på ordet vinyl på Google News. När han får epost om att det finns en ny nyhet som handlar om vinyl skriver han ett inlägg på Twitter om det. Även när någon användare ligger till en butik på sajten så Twittrar han.

På det sättet trillar det in en del besökare från Twitter. Fördelen med detta är att man inte behöver tänka ut vad man ska skriva om vilket passar mig perfekt. Jag ska definitivt göra detta på några av mina sajter.

  • Share/Bookmark

Leave a Comment

Previous post: Streckad ram runt en länk

Next post: Bästa möjliga Adsense sajt