Hur du får expertinnehåll – del 2

by Pierre on 21 juli 2009

Be experter svara på frågor

Be experter svara på frågor

Härom dagen tipsade jag om hur man kan få gratis innehåll från experter till sin sajt. Jag skickade ett mail till ett antal specialister inom hudvård och frågade 3 frågor om pormaskar. Självklart vart jag glad när det visade sig att det fungerade även denna gång. De svarade ingående på frågorna om pormaskar.

Detta sätt att få innehåll till sin är nog ett av de bästa då alla inblandade parter tjänar på det du som sajtägare, specialisterna får en gnutta reklam men framförallt gagnar det besökaren som faktiskt är ute och letar efter information. Även fast din sajt inte har så många besökare är jag övertygad om att du får svar ändå. De flesta människor gillar att dela med sig av sin kunskap.

Har du testat detta så kommentera gärna och berätta hur det slog ut.

Uppdatering. Det fortsätter att komma in svar på dessa frågor. Ytterligare svar har kommit in på mailen. Eftersom de flesta experter inom hands on områden inte sitter vid datorn hela tiden ska du inte bli  nedstämd om du inte får svar direkt. Självklart skriver jag tillbaka varje gång jag får ett svar. Det kan eventuellt leda till något mer.

  • Share/Bookmark

{ 1 trackback }

Gammalt och nytt | Blue Cow Production
23 juli 2009 kl 5:58 e m

{ 1 comment… read it below or add one }

N!cklas 22 juli 2009 kl 4:08 e m

Intressant! Skall definitivt försöka att använda tekniken i framtida projekt.
Tack för tipset!

Leave a Comment

Previous post: Temat Thesis på svenska

Next post: Nischade sajter – ovärderlig info