Gratis Spotify inbjudan

by Pierre on 06 juli 2009

Gratis Spotify inbjudan

Gratis Spotify inbjudan

Gratis spotify inbjudan för dig som älskar musik. Den meningen skriver i början av detta inlägg för att det är bra för sökmotoroptimeringen. För att bestämma vad en artikeln handlar om kollar en sökmotor givetvis title, meta-keywords, meta-description och rubriken (som bör vara h1 eller åtminstone ha den största fonten på sidan) men efter detta är det inledningen i den löpande texten som är viktigt. Sökmotorerna förstår givetvis vad en artikel handlar om även fast huvudtemat är skrivet längre ner men då rankar den lite sämre jämfört med en annan sajt med liknande förutsättningar. Det är en balansgång hur många gånger man ska upprepa den aktuella frasen (Gratis Spotify inbjudan) man vill sökmotoroptimera för. Förut var det mycket snack om nyckelordsdensitet dvs hur ofta frasen upprepades procentuellt sett i artikeln. Men jag tror inte på dessa procentsatser utan snarare att det ska upprepas men inte för ofta. En tumregel är att det ska vara en bra text för en besökare att läsa utan att kännas spammig. Det som jag däremot har upptäckt är att MSN(bing.com) gillar mer upprepningar än Google. Vissa sajter som man vill att en besökare bara ska passera (in via sökmotor, ut via annons) kan man upprepa frasen lite oftare.

Jag antar att jag inte är den enda webutvecklaren som lyssnar på musik när jag arbetar. Eftersom jag är en ärlig kille köpte jag tidigare alltid varje låt som jag lyssnade på (eller hur :) ), tills jag upptäckte Spotify. Helt klart en utav 2000-talets bästa applikationer. Jag tänkte att jag skulle sprida lite glädje bort alla mina inbjudningar. I skrivande stund har jag 30st. Sedan en tid tillbaka används spotifyinbjudningar som lockbete olika tjänster tex som bredbandsbolaget. Jag antar att ni förstår att jag gör lite samma sak i och med detta.

Hur kan du få en gratis Spotify inbjudan?
De 30 första som väljer att prenumerera på denna sajt kommer att få en inbjudan via epost. Efter mina 30 inbjudningar är slut kommer jag lotta ut en ny inbjudan fort jag får en av Spotify. Fyll i din epostadress till höger för att få din Spotify inbjudan.
Uppdaterad
Kommentera er epost så skickar jag en inbjudan.

Jag är en vanemänniska och jag kan nästan skratta åt mig själv ibland, när jag kommer på mig själv att sätta på samma spellista på spotify gång på gång. Har du en grym spellista vore jag glad om du ville posta den i en kommentar så att jag kan vidga mina musikaliska vyer lite. För tillfället är det mycket Lars Winnerbäck som gäller.

  • Share/Bookmark

{ 1 trackback }

Bästa sätt att få besökare för en ny blogg
21 november 2009 kl 8:05 e m

{ 112 comments… read them below or add one }

Lotta 11 oktober 2009 kl 12:12 e m

Hej,

Jag skulle så gärna vilja ha en Spotify-inbjudan av dig! Tack på förhand! Schysst initiativ btw.

H /Lotta

Hanna 11 oktober 2009 kl 4:16 e m

Skulle jättegärna vilja ha en inbjudan :)

lollo 12 oktober 2009 kl 11:40 f m

Hej! Skulle jag kunna få en spotify inbjudan av dig? Det skulle vara jättesnällt!!!! Tack på förhand.

adina 16 oktober 2009 kl 6:00 e m

vill gärna ha en spotify invite ! :D

Ingar Wikström 21 oktober 2009 kl 3:05 e m

Hej Jag skulle gärna ha en inbjudan
Tack på förhand

Jasmin 26 oktober 2009 kl 3:57 e m

Hej Jag vill så gärn ha spotify snälla kan jag få en inbjudan?

Ulf Holmqvist 28 oktober 2009 kl 10:23 e m

Hej.
Skulle gärna vilja ha en inbjudan men är väldigt dålig på hur detta fungerar.
Mvh.Ulf

Karin Sahlin 31 oktober 2009 kl 6:19 e m

Snälla!

Ge mig en invite, det hade betytt mycket för mig.

Lotta 01 november 2009 kl 1:24 e m

Har hittills bara läst en massa om Spotify, men igår på Hallowenfesten fick jag även uppleva det fantastiska Spotify………
Vet inte om chansen är över men finns/kommer du att dela ut fler inbjudningar så tar jag tacksamt emot en!

albin 02 november 2009 kl 5:47 e m

hej !

jag skulle hjärna vilja ha spotify men jag vet inte hur man gör så skulle ni kunna hjälpa mig ?

Pierre 21 november 2009 kl 8:48 e m

@johan Perfekt tips för besökarna av detta inlägg. Var inne och kikade på din sajt. Visst är det kul att skapa på internet.

Pierre 21 november 2009 kl 8:57 e m

Nu har skickat inbjudan till alla till och med Karin. Några som hade skaffat spotify på annat håll och fyra nya inbjudningar. Håll till godo. Just nu lyssnar jag på nytt från 2009. Spotify knäcker. Va nere i källarn igår och rotade fram alla cd-skivor jag hade. Nu säljer jag dem på blocket eller tradera. Vem behöver CD. :)

Leave a Comment

Previous post: Sökmotoroptimerade bilder och ett centraliserat publiceringsverktyg

Next post: Gran Canaria – statistik